lauantai 27. elokuuta 2016

Itsensä ylittämistä

Vielä on jännitystä ilmassa
Nyt tuli ylitettyä itseni ja reippaasti. Sunnuntaina oli siis Turku touring pyöräily tapahtuma ja matkana oli 88km. Asetin tavoitteeksi 21-23km/h keskivauhdin enkä todellakaan haaveillut lujemmasta. Keskivauhti kuitenkin oli 24.8km/h josta olen NIIN ylpeä. 
Tuli kyllä ylitettä kaikki odotukset. Tällä suurella harjoittelulla mitä mulla on fillaroinnista takana en todellakaan odottanu hyvää vauhtia. Kaiken kruunas vielä hyvä sää ja oli meillä myös hyvä kokoonpano mukana. Matka taittuu huomattavasti kevyemmin, kun on hyvä juttukaveri vierellä. Ja kyllä, pystyin juttelemaanki enkä vain puuskuttamaan.
Matka meni
Muutama mäki siinä lopussa tuntui aluksi aivan liian isolle, mutta pienellä vaihteella pikku hiljaa tuli nekin vain valloitettua. Kyllä oli voittaja fiilis!

Maalissa <3

Kelikin oli oikein suotuisa meille pyöräilijöille. Aurinko alkoi paistamaan eikä se tuulikaan nyt mennyt hirveeksi vastatuuleksi missään vaiheessa. Tarjoilut olivat kyllä taas mahtavat oli puuroa, ruisleipää, sämpylää, rahkaa, suolakurkkua, banaania, kahvia ja pullaa. Me menimme kahden pysäkin taktiikalla, vaikka taukopaikkoja taisi olla yhteensä neljä tai viisi. Lopussa oli vielä keittoa tarjolla, mutta me mentiin yhdessä ABC:lle syömään. Saatiin ihmeteltyä sitten rauhassa kuinka reippaita oikeen oltiin.

Nyt katse kohti uusia haasteita.
Olisi hieno kuulla miten te lukijat olette haastaneet itsenne ja saada niistä uusia ideoita tulevaan. Kommentoi tähän alle tai linkkaa haasteestasi www.takomorunners.fi sivulle ja haasta joku meistä bloggareista mukaan. Meitä Takomorunnerssin bloggareita on ympäri Suomea, joten kuka vain voi haastaa ja ottaa haasteen vastaan. Tehdään yhdessä liikunnasta mukava juttu.


Hyvä me! Kaikki päästiin maaliin ja voidaan olla ylpeitä itsestämme
Eka tauko rahkaa ja pullaa
Toisella pysäkillä oli myös mehua ja pullaa
Omnomnom... pullaa...
Tässä lopputulos. Ei voi sano muutakun, että ylpeä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti