lauantai 1. lokakuuta 2016

Syksy on tullut

Kovin on syksy saapunut ja kaikki juoksutapahtumat alkaa olemaan loppu. Nyt aletaankin kasvattamaan peruskuntoa. Rauman Takomorunners porukka on aloittanut yhteislenkeillä tekemään intervalli harjoituksia. Tänään oli vuorossa porrastreenit. Alku lämpönä otimme noin 3km hölkällä reidet lämpimiksi ja sitten puserrettiin portaissa. Mentiin spurtilla joka askelma, spurtilla joka toinen askelma, yhden jalan hyppyjä, tasahyppyjä ja uudelleen spurtit. Hölkällä alas ja pientä yläkropan lihaskuntoa alhaalla; punnerruksia, ojentajapunnerruksia ja vatsoja. kyllä muuten hapotti lopussa reidet. Itsekin saavuin paikalle pyörällä ja muutama pieni mäkikin siihen matkalle sopisi vielä täysillä vedettäväksi. Ensi lauantaiksi sopisimme uuden intervallitreenin joka tehdään urheilukentällä. Alku hölkkä tietenkin ensin. Tulkaas Raumalaiset ketkä tätä luette, ni ens kerralla mukaan. Eli 8.10. klo:14.00 Otan urheilukentälle.

Syksy saa itselle ainakin sellaisen tunteen, että nyt jätetään se vanha minä taakse ja otetaan pirtsakka ote niskasta taas kiinni ja karistetaan kesän grillien tuomat kilot pois. Aamulenkit eivät tosin ole ihan niin mukavia, kuin kesällä, mutta kai niihinkin sitten taas tottuu.
Syksy tuo omaan liikuntaan ainakin kovasti muutosta. Pyöräilykaudelle voi sanoa hyvästit ja kuntosali ja vesiwoikka saa taas tulla mukaan aikatauluihin. Aloimmekin viimeviikolla kaverini Marian kanssa vesiwoikan ja oli se kyllä raskasta, vaikka muuten luulee tekevästä vähän kaikkea. Hauskaa kyllä oli ja 45minuuttia meni nopesti.

Näin kahden koiran omistajana mulle lenkkeily ilman koiraa on menlkeen sama, kun menis alasti lenkille. Melkeen luonnollista, mut ihanko jotai puuttuis. Olenkin nuorempaa ranskanpullaani alkanut ottamaan mukaan. Hän (kyllä SE on HÄN tässä taloudessa) on vasta 10kk, mutta täynnä energiaa. Lenkillä tosiaan pidetään juomataukoa ja kävellään välillä myös. Ei saa rasittaa liikaa pikkusta sydäntä. Hienosti on kyllä jaksanut hölkötellä mukana. Vanhempi pullani ei nyt pääse osallistuaan juoksulenkkeihin, koska jalassa on edelleen jotain häikkää ja en halua tehdä enempää haittaa jalalle.

#haterswillhate #runnerswillrun

Loppuun vielä muistoja TuraRun tapahtumasta. Siellä oli jos jonkin moista estettä. Hauskaa oli kyllä joka esteellä. Oli kyllä mahtava kokemus ja tämä olikin mulle eka tällainen "hassuttelu" juoksutapahtuma, jossa olen ollut mukana. Tapahtuma oli kyllä hauska ja haasteellinen. Iso kiitos TuraRun2016 oli ilo olla mukana tapahtumassa, joka on hyvin järjestetty ja oman kylän voimin pystytetty.

Kiipeemäänkin päästiin
Saatiin yhteiskuva peikon kanssa, vaikka mörisinkin meille 
Takomorunners team <3 Jenina (Rauma), Susanna (Turku), minä (Rauma) ja Milka (Oulu)
vesi oli kylmää
Mutta meitä silti vaan nauratti

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti