torstai 23. helmikuuta 2017

Vieläkin kärsivällisyyttä tarvitaan ja haetaan....

Edelleen siis nilkka vaivaa. Nyt on teipattu, jumpattu ja vaikka mitä, mutta kipu silti haittaa ajoittain tekemistä. Nyt on lupa saatu fillarointiin ja uintii.


Apulaiset jumpassa mukana =)
Tytöt on innokkaana aina auttamassa mua, ku jummppaan lattianrajassa jotain. On se sitten vatsalihaksia, ni ovat päällä, punnerruksia ovat alla tai nilkkajumppaa, ni ovat tulossa syliin.
Ostin kuulausikortin vanhalla salille FysioTeam:lle. Ihan paras sali mun mielestä. Huomaa myös oman motivaation kasvavan, ku pääsee "omalle" salille. FysioTeam on jälleen laajentanut ja oli uusia laitteita tullut. En ole vielä puntteja ehtinyt nostelemaan, mutta virtuaali spinningissä olen alkanut käymään. Istuen pystyy tän nilkan kanssa polkeen, mutta seisaalteen ei kyllä pysty. Ei tukilihakset ole vielä samassa kunnossa ja nilkka ei pysy ryhdissä. Istaalteen saa silti hien päälle ja kohotettua kuntoa. Vastusten vaihtelu tulee todella tutuksi, kun yrittää pysyä vastusten ja seisomisten tahdiasa mukana. 
Oli helppo nousta aamulla puoli kasi spinnuun, ku meni "omalle" salille. Aikasemmin salille meneminen on ollut hieman tuskaista. Nyt tuntuu taas terapeuttiselta. Urheilu on ollut sellasta oman ajatusten selvittämistä, tai sillon ei tule ajateltuu muutakun sitä suorittamista, ni pää pääsee helpolla. Muuten tulee ajateltua kaikkea turhanpäivästä ja miettii kuinka paljon haluis mennä kunnolla taas tekee rankkoja treenejä ja muistaa, ettei se nyt käy. Nyt parannettava nilkka kunnolla, ni välttyis taas pitkiltä tauoilta.
Metsälenkit on nyt onnistunut tyttöjen kanssa, vaikka onkin liukasta. Saadaan silti kulutettua puolitoista tuntia helposti metsässä. Parin viikon tauon jälkeen tekee hyvää päästä nauttimaan luonnosta. Lumi ja liukkaus ei paljoota tyttöjen meininkiä haittaa. 


Pyytjärvi on jäässä, ni tytöille voi heittää keppiä. Eikä muutaku joka viides keppi jää jäälle odottamaan hakijaa. Pääasia on, et tytöt saa juosta ja energiaa kuluu. Maistuu sitten aamupalakin lenkin jälkeen. 
Käyttekö te paljon kosmetologilla tai kasvohoidoissa tai muissa hoidoissa?! Mä kävin nyt ekan kerran sokeroinnissa, ku maaliskuussa on se reissu Kanarialle, ni ajattelin kokeilla kerran ennen ja sit just ennen reissuu uudelleen. 
Kainalot sokeroitiin

ja sääret sokerointiin

Sokerointi pohkeille

Kävin Raumalla Meik Puad nimisessä liikkeessä ja hyvä oli palvelu. Nopeesti sain ajan ja kaikki sujui hyvin. Eeva Välimäki (omistaja) kertoi mulle mitä tekee ja miksi ja oli meillä muutenkin puheenaihetta. On se kivaa, kun joku toinen tekee ja saa vaan itse nauttia lopputuloksesta. Otin myös sokeroinnin lisäksi huulihoidon, joka sai mun huulet punasiks hetkellisesti. Huulihoidon nimi oli Mariacos huulihoito, joka poistaa rohtuneisuutta ja antaa huulille kauniin värin ja muodon. Hoito oli kivuton ja yllättävän nopeaki. 
Ennen huulihoitoa

Huulihoidon aikana

Hoidon jälkeen.
Nyt on pehmeet huulet ja tuntuu, et kaikki rohtuneet paikat on hävinny kyl kokonaan. 30min punoitus kesti ja normaalit huulet jälleen. Eeva teki hyvää jälkeä ja mielellään menen kyllä uudelleen. Kiitos Eeva.

Loppuun taas joku kuva mistä tulee hyvä mieli. Oltiin äidin kanssa shoppailemassa hänelle vaatteita ja tietty mä otin meistä kuvia koko matkan aikana. Mulla oli yhet feikkipokat mitkä olen joskus ostanut Turkin matkalta monta vuotta sitten. How do u like ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti