tiistai 7. helmikuuta 2017

Tää vaatii kärsivällisyyttä

Ei ole ollut oikeen paljoon mitään kivaa kirjoteltavaa tän vuoden puolella. Eka viikko meni kivasti sitte tulikin jo poskiontelontulehdus. Reilu viikko meni taas kivasti ja lentopallossa menikin sitten nilkka. 

Nyt vaan kattelen toisten suorituksia facessa ja instassa. Vaikka samalla on ihana kattoo toisten suorituksii ja etenemistä, niin samalla tulee itelle kurja olo, ku pää tahtois juoksee ja urheilee, mut nyt ei voi mennä. Tää vaatii taas paljon kärsivällisyyttä, jota mulla ei ole tällasissa asioissa.
Olen kattonut paljon netistä kaikkia teippauksia ja muita apukeinoja miten pääsisin  nopeemmin taas kuntoon ja juoksemaan ja salille. Löysin kinesioteippaus oppaan ja siinä oli videopätkä miten teipata nyrjähtänyt nilkka. Otin siitä sitten mallia ja nyt viikko tapaturman jälkeen mun turvonnu nilkka näyttää tältä


Laitin urheiluteippiä alle ihan vaan tuomaan lisätukea

Pidin melkeen viikon siinä koko ajan idealsidettä ja nyt sitten teippausta. Meinaan myös kokeilla hieman jumpata nilkkaa. Mulla on sellasii kuminauhoja joilla meinaan vahvistaa nilkkaa. 

www.optimovejkl.com


Nilkan nyrjähtäminen ei ole yleisin urheiluvamma, vaikka mä niin luulin. Googlasin ja Wikipedia kertoi mulle totuuden:
Yleisimmät urheiluvammat ovat

Elikä nyrjähtänyt nilkka on vasta yhdeksänneksi yleisin vamma. Lentopallossa tää on kyllä ollut aika useastikkin toistuvaa. Nuorempana, kun pelasin puulaakissa itse äidin kanssa ja isä pelas. Olimme siskon kanssa usein pelejä kattomassa. Tuntui melkein joka kerta jollain menevän nilkka ympäri. Tämä oli mun eka kerta ja toivottavasti myös viimänen kerta, kun näin käy. Tää on tylsää olla kotona, eikä päästä mettää tyttöjen kanssa tai kavereiden kanssa salille.
Onneks tytöt pitää mulle seuraa, välillä vähän liiankin tarkasti, niinkun näkyy. Ei mene yhtään suupalaa ohi, etteikö olis silmät seuraamassa. Välillä he toki vaa makaa jaloissa ja odottaa, et mä suttaan eli jotai tippuu vahingossa. 


"MethodDraine Detox on luomuyrteistä valmistettu 20 päivän puhdistuskuuri. Väsymys, eloton iho ja hidas ruoansulatus ovat merkkejä, että keho on ylikuormitettu kuona-aineilla. Saamme kuona-aineista ja myrkyistä 40 % hengitysilmasta. Loput kertyvät mm. alkoholista, tupakasta, ruosta ja juomista. MethodDraine Detox puhdistaa kehosi sisältäpäin.
MethodDraine Detox on luonnollinen, terveellinen ja tasapainottava menetelmä kokonaisvaltaiseen kehon puhdistukseen. MethodDraine Detox auttaa elimistöä neutraloimaan myrkyt ja kuona-aineet. Se stimuloi elimistön poistamaan ne tehokkaasti sekä antaa antioksidanttisuojaa vapaita radikaaleja vastaan. 20 päivän puhdistuskuurin aikana sen sisältämien yrttien vaikutus välittyy tehokkaana.
MethodDraine Detox -kuuria on saatavana kolmea eri makua. Vadelma-karpalo ja persikka-sitruuna sisältävät jodia eivätkä siten sovellu kilpirauhaslääkityksellä oleville; omenanmakuinen MethodDraine Detox sen sijaan on joditon."
(teksti on otettu www.life.fi MethodDraine Detox tuotteen kuvauksesta)

Ostin tällasen puhdistuskuurin, kun nyt on aikaa. Olen vasta muutaman päivän aikana kokeillut tätä ja voin sanoa, että jo ekan päivän aikana suolisto alkoi toimimaan huomattavasti paremmin, kuin ennen. On mielenkiintoista nähdä mitä muuta tulen huomaamaan kropassani 20 päivän aikana, jos edes tapahtuu mitään muuta enempää. 

Kävin myös ostassa lohdutus urheiluvaatteita. On sitten jotai mitä laittaa päälle, ku taas pääsee salille.

Millai te hoidatte nyrjähtänyttä nilkkaa tai muuten urheiluvammoja, jollon ootte kotona "vankeina"?
Onko jotai voiteita, extra vitamiinejä tai muuta mitä otatte, jotta pääsis takas urheilee aikasemmin?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti